Bericht versturen
Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd.
E-mail tyson@yimupack.com TEL. 86--17302103515
Thuis >
Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd.

Gelukkige klant, zijn wij gelukkig.

  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
  • CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , West-Europa , Oceanië
Bedrijfsvorm: Fabrikant
Merken: YIMUPACK
Nr van Werknemers:: 10~30
Jaarlijkse Verkoop:: 300-500
Oprichtingsjaar:: 2016
De uitvoerpc:: 70% - 80%
Klanten bediend: 24hr Provided
Inleiding

De machinesco. van Shanghai Yimu, Ltd is een professionele fabrikant van verpakkende machines in China. Het integreert R&D, vervaardiging, distributie en de naverkoopdienst. Met bijna twee decennia van ontwikkeling. Tot nu toe, worden onze producten wijd gebruikt door het farmaceutische, chemische, voedsel, en de landbouwindustrieën. Meesten van hen groot de verkocht aan Europa, Amerika, Azië, Afrika en verkregen grote populariteit wegens hun hoogte zijn - kwaliteit en concurrerende prijs geweest.

 

De ingenieurs van Yimumachines werken constant om en onze ontwerpen te moderniseren te vereenvoudigen die onze klanten het maximale concurrentievermogen voor de meest efficiënte, technologisch geavanceerde vullende lijn en het eind van verpakkende lijn geven. Elk van onze verpakkende machines worden geconstrueerd van de hoogte - kwaliteitsmaterialen met de hoogte - kwaliteitsvakmanschap.

Als u de vereisten van het verpakkingsmateriaal zoals vloeibare vullende lijn hebt, eind van verpakkende lijn, gelieve ons te contacteren en wij kunnen onze verpakkende machines aanpassen om uw product en zelfs werk met uw bestaande verpakkende lijn aan te passen. Zodra wij uw verpakkingsverzoeken evalueren, zal ons ervaren personeel de brede waaier van beschikbare de opties van het verpakkingsmateriaal bespreken. Dan zullen wij u raadplegen om te bepalen wat verpakkende redelijke machines uw behoeften en begroting.

 

De gekwalificeerde, deskundige technici zijn beschikbaar voor het oplossen van problemen en probleem oplossen om uw productielijn te verzekeren is regelmatig in gebruik. Elk van ons verpakkend materiaal omvat een driejarige garantie. De uitgebreide garanties zijn ook beschikbaar. De meeste vervangingsdelen worden opgeslagen en zij kunnen binnen 24 uren na uw verzoeken worden verscheept.

Service

Klant eerst, de eerlijke dienst. |[Onze Strategie]| Overweeg de toekomst die vanaf het begin tot waarde op een ononderbroken manier leiden, is deze overweging niet alleen voor ons, is het even belangrijk voor onze klanten. Daarom blijven wij producten onderzoeken en ontwikkelen, nieuwe markten uitbreiden op deze wijze, de consumptie van grondstoffen verminderen, en voor toekomstige klantenbehoeften voorbereidingen treffen.

De innovatie is een fundamentele reden om duurzame ontwikkeling te bereiken! Wij weten dat wij geen duurzame ontwikkeling in ons kunnen bereiken. Het bereiken van dit doel hangt van de nauwe samenwerking van vele verschillende belanghebbenden, van leveranciers en klanten in onze waardeketen af, aan overheidsinstellingen, NGOs, en meer. Op dezelfde manier is toepassen van hetzelfde idee van het verleden niet uitvoerbaar voor duurzaamheid. Of het nieuwe technologie of een nieuwe manier is om te werken, is de innovatie een fundamentele factor in het bereiken van duurzame ontwikkeling.

CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

De Machinesco. van Shanghai Yimu, Ltd werd opgericht in 2016, kwam het startteam uit 80 jaar van Australische machinefabriek, sterkere techical steun.  In het begin, concentreerden wij ons op machineskwaliteit en het uitbreiden van de wereldmarkt.

 

Na 3 jaar van ontwikkeling, hebben wij met 2 handelaars in de V.S., 2 handelaars in Canada, 1 handelaar in Mexico, 1 handelaar in Rusland, 2 handelaars in Duitsland, 1 handelaar in Spanje, 1 handelaar in het UK, 2 handelaars in Arabische Staten, 2 handelaars in Vietnam, 2 handelaars in Thailand, 1 handelaar in Indonesië, 2 handelaars in Zuid-Afrika, 2 handelaars in Zuiden Amercia samengewerkt. Nu is onze machine de uitvoer naar gehele wereld, hopend meer bedrijven om onze machines te verkopen, wordt aan onze nieuwe handelaar en partner. Komst zich bij ons aansluiten.

CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons team

De Machinesco. van Shanghai Yimu, Ltd is een belangrijke fabrikant voor de gehele productielijn in de producten van de flessenverpakking, met inbegrip van het indienen machine, het afdekken machine, etiketteringsmachine en anderen. Onze tevreden klanten die onze machines en diensten gebruiken zijn van over de hele wereld zoals de V.S., Qatar, Spanje, Italië, Argentinië, Canada, Maleisië, Australië, Zwitserland, India, de V.A.E, Filippijnen, Saudi-Arabië, Thailand, Brazilië, Algerije, Netherland, enz.

CHINA Shanghai Yimu Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--17302103515
Road van No.68jiugan, Sijing-Stad, Songjiang-District, Stad van Shanghai, 201601 China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons